Reis door Noorwegen

Omhoog

                                       

 

Vliegtickets Oslo

Indien u op reis gaat naar Noorwegen, dan vliegt u naar Oslo of heeft u vaak een tussenlanding in Oslo.
Als u via Oslo vliegt dan kunt u doorvliegen naar mooie steden als  Bodo, Hammerfest, Kristiansand, Molde, Trondheim, Tromsø of Stavanger.
Scandinavian Airlines heeft vaak hele goede en snelle doorverbindingen binnen Noorwegen. Indien u naar Oslo vliegt, dan zijn er 3 luchtvaartmaatschappijen die u rechtstreeks van Amsterdam naar Oslo kunnen vervoeren.
De vliegtijd voor een rechtstreekse vlucht Amsterdam – Oslo is 1 uur en 45 minuten.  KLM, Scandinavian Airlines en Norwegian vliegen direct.
Verder kunt u ook met een tussenlanding vliegen met Finnair via Helsinki, Lufthansa via Frankfurt of Austrian Airlines via Wenen.

Vliegtickets Oslo boekt u gemakkelijk zelf online. U kunt de schema’s en prijzen vergelijken bij elke luchtvaartmaatschappij apart, echter zijn er snellere oplossingen. Er zijn ook diverse websites, waar u alle luchtvaartmaatschappijen kunt vergelijken voor uw vliegtickets Oslo. U hoeft vaak alleen de heen- en terugreis datum in de vullen en met 1 druk op de knop krijgt u alle luchtvaartmaatschappijen op een rij. Zo ziet u in 1 overzicht de goedkoopste vliegtickets Oslo, beste reisschema of kortste reistijd. U kiest in alle rust wat voor u het belangrijkste is. Indien u flexibel bent in de data, kijk dan ook even op andere omliggende dagen. Misschien kan het goedkoper zijn om op andere dagen te vliegen.
De meest populaire vluchten zijn het duurst.

Indien u dichtbij de grens woont, dan loont het ook om vanaf Düsseldorf, Frankfurt, Weeze of Brussel te kijken.
Vliegtickets Oslo zoeken kan best wat tijd in beslag nemen, maar als u daardoor flink wat kosten kunt besparen is dat de tijd meer dan waard.
Dan kunt u het geld gebruiken om in Noorwegen uit te geven aan leukere zaken. We geven natuurlijk het liefst zo min mogelijk uit aan vliegtickets naar Oslo.

Overige tips voor goedkope vliegtickets Oslo:

  • Boek ver van te voren, goedkope vliegtickets Oslo zijn als eerste weg, zeker in het hoogseizoen
  • Vlieg op minder populaire dagen
  • Vaak is vliegen met een weekend in het verblijf of minimaal 3 nachten goedkoper
  • Kijk ook of bagage is inbegrepen, bij Scandinavian Airlines is bagage altijd inbegrepen, bij andere maatschappijen is dat niet altijd het geval.
    Bij KLM dient u lid te worden van hun spaarprogramma om in aanmerking te komen voor gratis ruimbagage

 

Gastenboek

© Birkelund camping
Birkelund-camping, Hovsvegen 50, N-3577 Hovet i Hallingdal Norge
Tlf. 0047 45 29 78 41

informasjon@birkelund-camping.com

Sitemap