Reis door Noorwegen

Omhoog

                                       

 

Color Line
 

  • Hirtshals (Denemarken) - Larvik (Noorwegen)
  • Hirtshals (Denemarken) - Kristiansand (Noorwegen)
  • Kiel (Duitsland) - Oslo (Noorwegen)
  • Strømstad (Zweden) - Sandefjord (Noorwegen)
     

Color Line is al heel lang goed bekend in de reiswereld en vaart met 4 verschillende boten dagelijks van Denemarken of Duitsland naar Noorwegen. Op alle boten zijn alle faciliteiten voor een comfortabele reis aanwezig. Zo is er een winkel voor taxfree aankopen, zijn er diverse restaurants voor een heerlijke maaltijd en is er op de langere overtochten genoeg entertainment voor de nodige gezelligheid.

Op de korte en snelle overtochten vaart u met de Superspeed I of II van Hirtshals in Denemarken naar Kristiansand of Larvik in Noorwegen. Hier kunt u kiezen om business class te boeken. Dit is een afgesloten rustige ruimte waar u een luxe zit/ligstoel heeft waar u prima kunt uitrusten. U hoeft niet te zoeken naar uw stoel, die is bij business class gereserveerd voor u. Tevens is er de hele reis koffie, thee en limonade gratis verkrijgbaar en in de hoofdsteun van de stoel voor u is een kleine privé TV, dus kunt u rustig een filmpje kijken of muziek luisteren. Verder hebben beide schepen een uitgebreid buffetrestaurant met koude en warme gerechten en er is een café en koffiebar aan boord. Een korte reis, maar wel van alle gemakken voorzien.

De overtocht van Kiel in Duitsland naar Oslo in Noorwegen is een ware belevenis en vakantie op zich. De Color Fantasy en de Color Magic zijn de grootste cruiseschepen met autodek ter wereld en zodra u aan boord van een van deze schepen stapt, wordt u direct gegrepen door het luxe cruisevakantie gevoel. Aan boord is zelfs een winkelstraat met winkeltjes, bars en restaurants. Nee, het is geen Kalverstraat, maar wel leuk om door heen te wandelen en wat te shoppen, uiteraard taxfree. Wat dacht u van 8 restaurants, een subtropisch zwembad en een Spa fitnesscenter. Wat is er nog leuker dan uw vakantie zo te laten beginnen?

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

Gastenboek

© Birkelund camping
Birkelund-camping, Hovsvegen 50, N-3577 Hovet i Hallingdal Norge
Tlf. 0047 45 29 78 41

informasjon@birkelund-camping.com

Sitemap